top of page

Ceremoniemeester

Geniet en laat genieten !

Als ceremoniemeester komt er meer bij kijken dan je van tevoren denkt. Om dit bij vrienden of familie neer te leggen is een eer, maar ook erg tijdrovend. En op de dag zelf zijn ze continu in de weer, waardoor het genieten van jullie dag er vaak bij inschiet. Zonde! Ik help jullie graag om jullie én je eregasten een stressloze en onvergetelijke dag te geven. En je kunt mij tot 10 weken voor de bruiloft nog inschakelen als ceremoniemeester, handig toch!

Juud Wedding & Styling | Fotohausz | Ceremoniemeester | Stylist | Fotoshoot
"Let's get your party started" 

Kennismaking

Tijdens een lekker kop koffie of thee en een goed stuk taart, gaan we bespreken wat jullie wensen zijn. Hoe ver zijn jullie zelf al met de organisatie, waar moet nog aan gedacht worden, wat verwachten jullie van een ceremoniemeester? Daarnaast is het van belang dat er wederzijds een goed gevoel en vertrouwen is. Na het gesprek ontvangen jullie een offerte op maat. Met veel enthousiasme help ik dan mee aan jullie droombruiloft!

Voorbereidingen

Hoe leuk is het om zelf bezig te zijn met jullie eigen droombruiloft?  In de aanloop naar deze dag ben ik er om jullie te helpen waar het vast loopt. Ik geef mijn eerlijk advies en kijk mee hoe we jullie bruiloft nog persoonlijker kunnen maken. Ik zorg er voor dat er een draaiboek komt, check alle leveranciers en jullie budget. Zo kunnen jullie je focussen op alle leuke dingen die er bij het organiseren horen.

Wat regel ik?

♥ Een bezichtiging & afspraak bij jullie locatie

♥ Het nabellen van alle leveranciers voor de gemaakte afspraken

♥ Een draaiboek opstellen waarmee alles op rolletjes loopt

♥ Een persoonlijk gesprek zodat alle plannen compleet volgens jullie wensen verlopen

♥ Een check up voor het bewaking van het budget

♥ Onbeperkt mail en bel contact voor alle vragen

♥ Alle tips en handigheidjes waar je zelf niet aan had gedacht    

Op de dag zelf

Jullie droomdag kan beginnen! Ik zorg dat jullie je nergens druk over hoeven te maken, ik zorg er voor dat alles op rolletjes loopt. Ik ben jullie ceremoniemeester en het aanspreekpunt voor iedereen die betrokken is: van de leveranciers en de locatie tot de gasten.

 

♥ Het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers

♥ Problemen oplossen voordat jullie merken dat ze er zijn

♥ Zorgen dat jullie gasten niets tekort komen    

♥ Toezien op de tijd en planning zodat de dag naadloos verloopt

♥ En alles wat nog meer nodig is om jullie dag uniek te maken!

Wat kost het?

 Elke bruiloft is uniek en de wensen van elk bruidspaar zijn anders. Op basis van €75,00 per uur maak ik graag een offerte geheel naar wens voor jullie. Neem vrijblijvend contact met me op. Ik plan dan graag kosteloos een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bespreken we de mogelijkheden en wensen voor jullie perfecte dag en kijken we of er een klik is.

 

Juud Wedding & Styling | Cheers | Mirte Wijgerse Fotografie | Weddingplanner
"Making memories 
is the best you can"
bottom of page