top of page
Bruidspaar | Juud Wedding & Styling | Hanna Wursten Fotografie | Weddingplanner | Stylist | Ceremoniemeester
“Sit back and relax”

Weddingplanner

Een ontspannen bruiloft

verzorgd tot in de puntjes!

Willen jullie graag een geweldige bruiloft met unieke, creatieve elementen? Maar geen zin om eindeloos het internet af te speuren en talloze offertes op te vragen? Of om meer geld uit te geven dan nodig? Geen stress, ik regel het.

 

Jullie bruiloft moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Voor jullie, maar ook voor jullie gasten. Samen zorgen we dat jullie ultiem en stressvrij kunnen genieten. Ik help jullie om mooie ervaringen te creëren die blijven hangen lang nadat het feest is afgelopen

Kennismaking

We beginnen met een kennismakingsgesprek met een lekker kop koffie of thee. En natuurlijk een stuk taart, want het is feest! Ik wil jullie het liefst zo goed mogelijke leren kennen en een helder beeld krijgen van jullie als persoon, als stel en wat jullie in gedachte hebben voor jullie droombruiloft. Een wederzijdse klik is erg belangrijk en daarom is dit gesprek ook oriënterend en geheel vrijblijvend. Na het gesprek ontvangen jullie een offerte op maat. Zijn jullie dan net zo enthousiast als ik? Dan gaan we van start.

Voorbereidingen

In de aanloop naar jullie bruiloft bespreken we samen jullie wensen. Ik doe al dat uitzoekwerk en geef mijn eerlijke advies, jullie maken de keuzes. We bedenken creatieve en unieke elementen om er binnen jullie budget een ultieme dag van te maken. Ook de draaiboeken, planningen en budgetten kun je aan mij overlaten, zodat jullie je kunnen focussen op de beslissingen die er echt toe doen, zoals de jurk en de getuigen.

Wat regel ik?

♥  Het opvragen van talloze offertes bij de tofste leveranciers

♥  Een shortlist met mooie locaties

♥  Begeleiding bij de bezoeken aan locaties

♥  Het contact met alle leveranciers

♥  Verschillende persoonlijke gesprekken zodat alle plannen compleet volgens jullie wensen verlopen

♥  Styling advies voor die persoonlijke touch in alle details

♥  Inclusief moodboard

♥  Een draaiboek opstellen waarmee alles op rolletjes loopt

♥  Bewaking van het budget

♥  Onbeperkt mail en bel contact voor alle vragen

♥  Alle tips en handigheidjes waar je zelf niet aan had gedacht

Op de dag zelf

*Tromgeroffel* Jullie dag is aangebroken! Iedereen heeft er zin in en staat er klaar voor. Ik zorg dat jullie zorgeloos kunnen genieten. Ik ben jullie weddingplanner, ceremoniemeester en aanspreekpunt voor iedereen die betrokken is: van de leveranciers en de locatie tot de gasten.

 

♥  Het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers
♥  Ik ben jullie ceremoniemeester op de dag zelf

♥  Problemen oplossen voordat jullie merken dat ze er zijn

♥  Zorgen dat jullie gasten niets tekort komen

♥  Toezien op de tijd en planning zodat de dag naadloos verloopt

♥  En alles wat nog meer nodig is om jullie dag uniek te maken!

Wat kost het?

 Uiteraard is elke bruiloft uniek en de wensen van elk bruidspaar zijn anders. Graag maak ik voor jullie een offerte op maat op basis van €75,00 per uur. Neem vrijblijvend contact met me op. Ik plan dan graag kosteloos een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bespreken we de mogelijkheden en wensen voor jullie perfecte dag en kijken we of er een klik is.

Wedding Styled Shoot | Outdoor | Bohemian |Made by: Marion Stoffels Fotografie | Weddingplanner | Stylist | Ceremoniemeester
"And so the
adventure begins"
bottom of page