top of page

Met veel passie en energie

Het gezicht achter Juud Wedding & Styling | Judith | Weddingplanner | Stylist | Ceremoniemeester

♥   Een dorpsmeisje

♥   Woon samen met mijn lieve Border collie Bella

♥   Hou van wandelen in de natuur

♥   Ontdek graag de wereld

♥   Sla een feestje liever niet over...

♥   Vooral niet als er gedanst kan worden

♥   Hou ontzettend van taart...

♥   Oké en nog veel meer lekkers

♥   Sport daarom ook geregeld om dat te compenseren

Dit ben ik….

Over Juud

Als echte regelnicht zorg ik ervoor dat jullie bruiloft of event soepel verloopt. Ik geniet als onze gasten genieten. Mijn eindeloze energie inzetten om jullie te ontzorgen vind ik dan ook heerlijk. Met persoonlijke aandacht voor wat jullie nodig hebben. Enthousiast, gedreven en een tikkeltje eigenwijs houd ik de touwtjes strak in handen en zorg ik voor een perfecte beleving op jouw speciale dag. Met een no-nonsense aanpak zorg ik voor rust en duidelijkheid. Zodat jullie ontspannen kunnen genieten van de grote dag en de aanloop er naartoe.

 

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me dan gerust voor een vrijblijvend gesprek. Dan drinken we een kop koffie, eten we taart en kijken we of er een klik is en bespreken we wat je nodig hebt om de mooiste dag van je leven te creëren. Ik heb er zin in!

Hoe het ooit is begonnen.

Op mijn 15e begon ik in de horeca. Als jonge meid bij een grote cateraar (die voornamelijk bruiloften organiseerde) kwam ik erachter dat dit wel het mooiste is om mee bezig te zijn: bruiloften. Dat ik een rol kon spelen in een dag vol liefde en blijdschap vond - en vind - ik geweldig. Ik merkte al snel dat ik goed overzicht wist te houden over wat er overal gebeurde en oog had voor de kleine dingetjes.

 

Na een opleiding als styliste aan Artemis Academie in Amsterdam ging ik aan de slag als fotostyliste bij een reclamebureau in de food. Na 6 jaar begon het weer te kriebelen om bezig te gaan met gasten blij maken. Vooral de bruiloften miste ik. Er kwam een nieuwe uitdaging op mijn pad, ik kon aan de slag als weddingplanner/eventmanager bij een cateraar. Maar wat is nou mooier dan echt je passie te volgen en dit voor jezelf te gaan doen? Of beter gezegd: voor een ander.

bottom of page