top of page
Juud Wedding & Styling | Mirte Wijgerse Fotografie | Styling Bruiloften

Styling & Concept

Geen detail is te klein !

Missen jullie net dat creatieve brein voor jullie droomdag? Of hebben jullie een heel tof idee voor de ceremoniestyling in gedachten, maar geen idee hoe je dit tot werkelijkheid kan maken? Dan is een persoonlijke styliste op jullie bruiloft misschien wat je zoekt. Die tot in de puntjes alles op elkaar afstemt. Die weet hoe je de beste sfeer kan creëren die jullie verhaal en het plaatje perfect maakt. Van prachtige gedekte dinertafels tot een out-of-the-box gastenboek idee. Bij mij ben je aan het juiste adres hiervoor.

"Style is a way to say who you are without having to speak”

Kennismaking

Onder het genot van een kop koffie of thee en natuurlijk taart maken we kennis met elkaar. Het liefst bij jullie thuis, zodat ik vast een idee krijg van jullie stijl! We brainstormen over jullie, wat past er bij jullie, welke sfeer willen jullie overbrengen, waar zijn jullie naar op zoek? Hebben jullie al Pinterest-borden gemaakt of naar inspiratie gegoogled, dan pakken we dat erbij!. Een wederzijdse klik is erg belangrijk en daarom is dit gesprek ook oriënterend en geheel vrijblijvend. Na het gesprek ontvangen jullie een offerte op maat.

Voorbereidingen

We bezoeken samen de locatie, zodat ik een beeld heb bij de ruimte. Daarna laat ik mijn creativiteit volledig los en ontwerp ik een uniek stylingconcept voor jullie. Dit vertaal ik naar een moodboard vol met sfeerbeelden. Bohemian, modern, romantisch of juist een stoer concept. Of een combinatie van bepaalde stijlen waar je zelf nooit aan had gedacht. Zijn jullie enthousiast? Dan regel ik wat nodig is om deze ideeën tot bloei te laten komen binnen jullie budget.

Wat regel ik?

♥ Een stylingconcept

♥ Moodboard van de sfeer

♥ Persoonlijke gesprekken zodat alle plannen compleet volgens jullie wensen verlopen

♥ Contact met de leveranciers die nodig zijn voor de styling

♥ Onbeperkt mail en bel contact voor alle vragen

♥ Alle tips en creativiteit waar je zelf niet aan had gedacht    

Op de dag zelf

En dan na lang wachten eindelijk jullie droomdag! Ik zorg dat jullie kunnen genieten van een perfect gestylde ceremonie, dinertafel, volledige locatie. Ik zorg dat de leveranciers weten wat ze moeten doen en zal zelf met oog voor detail alles checken. Het stylingplan zoals jullie wensen voer ik op jullie droomdag uit, van sjouwen, stylen tot alles weer opruimen. Zo kunnen jullie je focussen op dat wat echt belangrijk is die dag: de liefde!

Wat kost het?

Styling verzorg ik op basis van € 75,00 per uur en met een vanaf prijs totaal van € 1.500,00*


*De prijzen zijn exclusief reiskosten van € 0,45 per km.
*De prijzen zijn exclusief verhuur en decoratiemateriaal, bloemen en inhuur kosten van materialen extern.

 

Uiteraard is elke bruiloft of event uniek en de wensen van elk bruidspaar zijn anders. Neem vrijblijvend contact met me op. Ik plan dan graag kosteloos een kennismakingsgesprek met jullie. Daarin bespreken we de mogelijkheden en wensen voor jullie perfecte dag en kijken we of er een klik is.

Juud Wedding & Styling | Marion Stoffels Fotografie |  Weddingplanner | Ceremoniemeester
"Never stop creating new shit”
bottom of page