top of page
Glinstering ceremonie

Jullie bruiloft & Corona

Ondanks de maatregelen toch een prachtige bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen en zitten jullie met de handen in het haar?

 

Al vrij snel, toen Corona uitbrak in Nederland, heb ik veel bruidsparen geholpen hun bruiloft te verplaatsen. Niet alleen naar dit voorjaar, maar soms ook meteen naar 2022. Of nog erger: de bruiloft ging helemaal niet door! Dat is iets wat niemand had voorzien. En tegelijkertijd besloten stellen om toch wel te trouwen. Zekerheid heb je namelijk nooit en wie weet hebben jullie speciale redenen om nu te trouwen!

"Love is not canceled, neither is your planning." 

De liefde stopt nooit

Het is heel goed te begrijpen dat je je trouwdag wilt uitstellen bij al die nare vooruitzichten. Maar wat als jullie juist wel graag nu willen trouwen? Dat jullie nu graag een klein feestje willen vieren, veilig en al. Dat kan. En ik kan jullie daarbij helpen. Afgelopen zomer zijn ook bruidsparen die het wel door hebben laten en daarbij hebben we alles uit de kasten gehaald om de mooiste dag te realiseren.

 

Ik kan de hele bruiloft coronaproof voor jullie regelen, maar ook juist daar helpen waar je vastloopt. Bijvoorbeeld met advies over jullie mogelijkheden binnen de maatregelen of een gesprek samen met jullie en de locatiemanager. Neem contact op met mij en we bespreken wat jullie nodig hebben.

Hanna Wursten Fotografie | Wedding
"Get advice on
what's next for you."
bottom of page