top of page

Let Love Grow

groeipapier.png

Wat leuk dat je de QR-code hebt gescand van mijn Let Love Grow kaartje. Dat betekend dat je niet alleen nieuwsgierig bent naar wat ik allemaal doe maar ook natuurlijk hoe je dit kaartje kan laten bloeien of juist andersom ;)

Ik ben Judith, een energieke perfectionist met een creatief brein. Moet er iets geregeld worden? Dan kun je altijd bij mij terecht. Of het nu je droombruiloft is of een ander evenement. Wil je meer over mij weten? Klik hier 

IMG_2082.jpg
MarionStoffels-StyledweddingUitdam-0131.jpg

Een ontspannen bruiloft verzorgd tot in de puntjes! Wie wil dat nou niet? Laat de mooiste dag uit jullie leven organiseren door een professional. Dat WOW-effect op jullie bruiloft wordt er één om nooit te vergeten.

Geniet en laten genieten! Niet alleen de rust voor jullie als bruidspaar maar ook voor al je gasten. Wanneer jullie zelf de tijd, expertise en oog voor detail in huis hebben om alles te regelen, maar dat op de dag zelf liever uit handen geeft.

MirteWijgerseFotografie-0133.jpg
MarionStoffels-StyledweddingUitdam-9600.jpg

Geen detail is te klein! Staan jouw Pinterestborden vol met de perfecte plaatjes voor jullie droomdag? Je hebt alleen geen idee waar je dit kan vinden en dan nog niet eens er aan denken hoeveel tijd dit gaat kosten. Ik weet hoe je de sfeer creëert die jullie verhaal en het plaatje perfect maakt.

Groei instructies

1. Het groeipapier kaartje nat maken door op een schoteltje te leggen met water. 

2. Aarde in een bloempotje tot 2/3 vullen.

3. Natte kaartje op de aarde leggen.

4. Klein laagje aarde over het kaartje en heel zachtjes aandrukken. 

5. Heel belangrijk om regelmatig water en liefde te geven. 

6. ENJOY!

IMG-20230628-WA0007.jpg
bottom of page